Načini doniranja

Donacijo lahko nakažete neposredno na naš bančni račun z univerzalnim plačilnim nalogom (UPN) v vaši spletni banki, na bančnem okencu ali na pošti. Če imate težave ali dodatna vprašanja, vam bomo na njih z veseljem odgovorili na info@cujecnost.org.

Naslov prejemnika:

Društvo za razvijanje čuječnosti
Zaloška cesta 10
1000 Ljubljana

IBAN: SI56 6100 0001 0265 760
BIC: HDELSI22 (Delavska hranilnica d.d.)

Namen plačila: Donacija
Koda namena: CHAR (Dobrodelno plačilo)

Za vsak prispevek se vam najlepše zahvaljujemo!

Vaše plačilo je zavarovano s sistemom Braintree, ki zagotavlja skladnost s Standardom varnosti podatkov kartičnega poslovanja.

S klikom na gumb “Donate” boste preusmerjeni na varno stran, kjer lahko dokončate nakazilo z računom PayPal ali vašo plačilno kartico. Če imate težave ali dodatna vprašanja, vam bomo na njih z veseljem odgovorili na info@cujecnost.org.

PayPal-logo-2

Davčna zakonodaja omogoča fizičnim osebam (zavezanci) razporeditev 0,5 % svoje dohodnine v splošnokoristen namen. Namenitev vas nič ne stane, saj sicer sredstva ostanejo v državnem proračunu.

V sodelovanju s Skladom 05 – ustanovo za družbene naložbe vas vabimo k izpolnitvi zahteve za namenitev dela dohodnine. Z zbranimi sredstvi želimo sofinancirati programe čuječnosti za osebe iz ranljivih skupin in izvajanje programov čuječnosti v šolah.

Več informacij
Zahteva za namenitev dela dohodnine

Izpolnjene in podpisane zahteve za namenitev dela dohodnine pošljite po pošti na naslov:

Društvo za razvijanje čuječnosti
Zaloška cesta 10
1000 Ljubljana

Namen donacije

Delovanje Društva je neprofitno in temelji na prostovoljnem delu, zato je v precejšnji meri odvisno od donatorjev, kot ste vi. Z donacijo nam lahko pomagate pri uresničevanju naše vizije in poslanstva. Zbrana sredstva bomo porabili za:

  • sofinanciranje programov čuječnosti za osebe iz ranljivih skupin, še posebej za osebe na prestajanju kazni zapora, osebe s težavami v duševnem zdravju in osebe s kroničnimi boleznimi,
  • sofinanciranje programov čuječnosti na področju šolstva,
  • spodbujanje raziskovalne dejavnosti na področju čuječnosti,
  • zagotavljanje sredstev za financiranje infrastrukture in podpornega okolja, ki omogoča razvijanje čuječnosti in prvoosebnega raziskovanja,
  • zagotavljanje sredstev za izdajanje knjig, revij in druge periodike,
  • zagotavljanje drugih oblik finančne podpore za doseganje svojih ciljev (nagrade, natečaji, štipendije itd.)

Preberite več o Društvu, našem poslanstvu in viziji

Drugi načini podpore

Če nas ne morete podpreti finančno, lahko vseeno prispevate k prepoznavnosti čuječnosti tako, da sledite naši strani na Facebooku in delite objave z vašimi prijatelji.