članica nadzornega odbora

univ. dipl. komunikologinja, ekonomistka in specializantka transakcijsko analitične psihoterapije na IPSA

Predstavitev

Po nekajletnem delu v oglaševanju in par pretresih v zasebnem življenju sem se leta 2011 začela posvečati stvarem in temam, ki me zares veselijo, zanimajo in mi omogočajo osebnostno rast. Tako sem med študijem psihoterapije, najprej pri dr. Zoranu Milivojeviću, kasneje na Univerzi SFU (študij propedevtike) in Inštitutu IPSA ter med delom na Familylabu Slovenija pridobila certifikat za vodjo seminarjev za starše ter se usposobila za voditeljico čuječnosti.

Trenutno izvajam psihoterapijo in svetovanje v svoji zasebni praksi v Ljubljani, vodim skupine za starše, sodelujem na brezplačni telefonski liniji “Halo, Familylab?” in vodim skupine za čuječnost za posameznike in pedagoške kolektive v vrtcih in OŠ.

Zasebno sem partnerka in mama dveh otrok.

S čuječnostjo sem se pred nekaj leti srečala na delavnicah in kasneje na usposabljanju za vaditeljico čuječnosti pri Marie Kronquist z Danske, udeležila pa sem se tudi 8-tedenskega Uvodnega programa pri Društvu za razvijanje čuječnosti in 5-tedenskega tečaja De-Mystifying Mindfulness (Universiteit Leiden).

Domača spletna stran: https://ksenija73.wixsite.com/website