0 All Booked All Booked All Booked 22360 Celodnevno srečanje v tišini https://www.cujecnost.org/dogodek/celodnevno-srecanje-v-tisini/?event_date=2019-06-30&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-06-30

Celodnevno srečanje v tišini


  • 30. 6. 2019 Datum:
  • 9:30 Začetek:
  • 16:00 Konec:
  • 35–75€ Cena:
Prijava 2019-06-30 09:30 2019-06-30 16:00 Europe/Ljubljana Celodnevno srečanje v tišini Cankarjeva cesta 9, Ljubljana info@cujecnost.org

Celodnevno srečanje v tišini

Poletje je pred vrati in z njim daljši dnevi, ki nas vabijo ven, v naravo, na sveži zrak. Ob vseh aktivnostih, ki jih ponuja toplejše vreme, pa pogosto pozabimo na to, da preprosto obstanemo in si vzamemo čas za mirovanje. Usmerjanje pozornosti navznoter, stik z intimnostjo naše izkušnje iz trenutka v trenutek nam lahko omogoči doživeti vsakdanje trenutke bolj polno in prisotno.

Naj tudi v žuborenju poletnega časa najdemo čas za tišino, mirovanje in male preproste stvari, na katere velikokrat pozabimo.

Za koga je srečanje primerno?

Srečanje je primerno za vse, ki že izvajajo prakso čuječnosti ali sorodne prakse in jo želijo poglabljati ali obnoviti. Srečanje bo v tišini z vodenimi vajami (pregled telesa, sedeča meditacija, gibanje, hoja in druge vaje) in nekaj sedenji v tišini, vmes bo čas za odmor in kosilo v tišini, na koncu bo čas za deljenje izkušnje, kdor si bo tega želel.

Kdaj in kje?

Toplo vas vabim na celodnevno srečanje čuječnosti, ki bo potekalo v nedeljo, 30. junija od 9.30 do 16.00, v prostorih Društva za razvijanje čuječnosti na Cankarjevi ulici 9 v Ljubljani.

Cena in prijava

Informacije o ceni spodaj, a naj finančne omejitve ne bodo razlog za neudeležbo. Pišite nam in našli bomo način.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest in so obvezne preko spletnega obrazca.

Za kakršnakoli vprašanja ali dvome se lahko brez zadržkov obrnete name na eva.pozar@cujecnost.org.

Cena srečanja se giblje od 35 do 75 €:

Vrsta Znesek Opis
Cena z donacijo 75 €

Z izbiro te cene boste prispevali neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo, ki omogoča programe psihosocialne podpore osebam z nižjim dohodkom. V imenu tistih, ki bodo lahko koristili finančno pomoč, se vam zahvaljujemo za vašo radodarnost.

Standardna cena 55 €

Standardna cena pokriva osnovne stroške za izvedbo srečanja. Prosimo vas, da izberete to ceno, če je to za vas mogoče.

Subvencionirana cena 35 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se srečanja sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Število mest, ki jih lahko ponudimo po tej ceni, je omejeno in odvisno od donacij, ki se zbirajo v Dobrodelnem skladu za psihosocialno podporo. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi. Ob prijavi bomo morda prosili za dokazilo (npr. potrdilo o prejemanju denarne socialne pomoči ali vašo obrazložitev), s katerim boste podprli vašo prošnjo po subvencionirani ceni.

Izvajalka programa


Eva Požar