0 All Booked All Booked All Booked 22561 Celodnevno srečanje v tišini https://www.cujecnost.org/dogodek/celodnevno-srecanje-v-tisini/?event_date=2021-05-15&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-05-15

Celodnevno srečanje v tišini


  • 15. 5. 2021 Datum:
  • 10:00 Začetek:
  • 16:00 Konec:
  • 25 - 55€ Cena:
Prijava 2021-05-15 10:00 2021-05-15 16:00 Europe/Ljubljana Celodnevno srečanje v tišini Cankarjeva 9, 1000 Ljubljana info@cujecnost.org
Dan čuječnosti

Celodnevno srečanje v tišini

Ko se še prebuja pomlad, se iz zimskega premora v življenje ponovno vrača vsa narava okrog nas. V tem času si lahko namenimo dan, da se spomnimo na naravne cikle življenja – delovanja in počitka. Naj tudi v tem obdobju najdemo čas za tišino, mirovanje in male preproste svari, na katere velikokrat pozabimo.  

Za koga je srečanje primerno?

Srečanje je primerno za vse, ki že izvajajo prakso čuječnosti ali sorodne prakse in jo želijo poglabljati ali obnoviti. Srečanje bo v tišini z vodenimi vajami (pregled telesa, sedeča meditacija, gibanje, hoja in druge vaje) in nekaj sedenji v tišini, vmes bo čas za odmor in kosilo v tišini, na koncu bo čas za deljenje izkušnje, kdor si bo tega želel.

Kdaj in kje?

Toplo vas vabimo na celodnevno srečanje v tišini, ki bo potekalo v soboto, 15. maja 2021 od 10:00 do 16:00, v prostorih Društva za razvijanje čuječnosti na Cankarjevi ulici 9 v Ljubljani. Upoštevali bomo vsa priporočila in pravila NIJZ (nošenje mask, razkuževanje rok in površin, prezračevanje prostora, primerna razdalja itd.).

Cena in prijava

Informacije o ceni spodaj, a naj finančne omejitve ne bodo razlog za neudeležbo. Pišite nam in našli bomo način.

Cena srečanja se giblje od 25 do 55 €:

VrstaZnesekOpis
Standardna cena55 €

Znesek vključuje donacijo, ki omogoča subvencionirano udeležbo na dogodku še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo.

Osnovna cena 40 €

Znesek pokriva osnovne stroške za izvedbo dogodka, kot so honorar učitelja čuječnosti, materialni ter administrativni stroški in najem prostorov.

Subvencionirana cena25 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest in so obvezne preko spletnega obrazca. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom programa. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za kakršnakoli vprašanja ali dvome se lahko brez zadržkov obrnete na izvajalca: anja.sagadin@cujecnost.org ali sebastian.krawczyk@cujecnost.org.

Izvajalca


Anja Sagadin
Anja Sagadin


Sebastian Krawczyk