0 All Booked All Booked All Booked 25173 Čuječno v pomladno prebujanje | Katarina Cerar Bajde https://www.cujecnost.org/dogodek/cujecno-v-pomladno-prebujanje/?event_date=2024-06-22&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-06-22

Čuječno v pomladno prebujanje | Katarina Cerar Bajde

22. 06. 2024 Od 11:00 do 15:00
  • Celje Lokacija:
  • Sobota, 2. 4. 2022 Termin:
  • 9:00 - 13:00 Trajanje:
  • 25 € - 55 € Cena:
Prijava 2024-06-22 11:00 2024-06-22 15:00 Europe/Ljubljana Čuječno v pomladno prebujanje | Katarina Cerar Bajde Celje

Ob prevešanju iz zimskega mirovanja v pomladno delovanje vas vabimo, da se skupaj povežemo z notranjo modrostjo, pogumom in zaupanjem, ki so zmeraj prisotni v nas. Tišina, meditacija in kontemplacija nas bodo pospremile v čuječno pomladno prebujanje.

Radovedno, odprto, brez vrednotenja, prijazno, sočutno – to je čuječnost. Rutinsko delovanje, ko smo v našem budnem življenju prisotni le delno, je popolnoma naraven proces. Problem nastane, ko nas ti procesi nevede povsem prevzamejo in to slabo vpliva na naše odzivanje in vedenje.

Čuječnost nam daje možnost, da se na svoje notranje doživljanje ne odzivamo avtomatično, pač pa da prepoznavamo izbire. S tem naenkrat vse vidimo bolj jasno, postanemo stabilni in umirjeni, doživljanje sveta znotraj in zunaj nas pa postane bolj zanimivo.

Za koga je dogodek primeren?

Dogodek je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi).

Termin

Srečanje bo potekalo v soboto, 2. aprila 2022 od 9. do 13. ure v prostorih OMYoga centra Celje na naslovu Ulica Cirila Debeljaka 7a, 3000 Celje.

Program

Namen dogodka je samostojna vadba v okolju skupine, ki podpira našo namero za razvijanje čuječnosti, in ki vabi k refleksiji in kontemplaciji.

Pričeli bomo z uvodnim krogom, v katerem se bomo na kratko predstavili in podelili svoje doživljanje. Srečanje bo nato potekalo po v naprej zastavljenem programu vodenih meditacij iz programa čuječnosti kot so sedeča meditacija, pregled telesa, meditativna hoja in meditativno gibanje. Del časa bo namenjen tudi meditaciji v tišini. Ob zaključku bo prostor za podelitev izkušnje v skupini (za tiste, ki bodo želeli).

Srečanje bo vodila Katarina Cerar Bajde, učiteljica čuječnosti.

Cenik

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, zato vas vabimo, da višino kotizacije izberete glede na svoje finančne zmožnosti. Prava cena je tista, katero boste izbrali sami.

VrstaZnesekOpis
Standardna cena55 €

Z izbiro te cene boste omogočili udeležbo na programu še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo. V imenu tistih, ki bodo lahko koristili finančno pomoč, se vam zahvaljujemo za vašo radodarnost.

Osnovna cena40 €

Osnovna cena pokriva osnovne stroške za izvedbo dogodka.

Subvencionirana cena25 €

Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Prilagodljivo višino kotizacije omogoča Sklad za psihosocialno podporo. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi.

V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom dogodka. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi dogodka iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, Društvo oziroma izvajalec zaračuna celotno kotizacijo. V primeru odpovedi iz naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali 069 955 754.

Izvajalka programa


Katarina Cerar Bajde