0 All Booked All Booked All Booked 27439 Dan čuječnosti https://www.cujecnost.org/dogodek/dan-cujecnosti-ljubljana-2/?event_date=2024-06-07&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-06-07

Dan čuječnosti

07. 06. 2024 Od 11:00 do 17:00
  • Ljubljana Lokacija:
  • Sobota, 20. 7. 2024 Termin:
  • 9:00 - 15:00 Trajanje:
  • 40 € / 60 € / 70 € Cena:
Prijava 2024-06-07 11:00 2024-06-07 17:00 Europe/Ljubljana Dan čuječnosti Ljubljana info@cujecnost.org

Vabilo

V juliju se življenje običajno umiri, saj se mnogi odpravljajo na dopuste in uživajo v poletnih radostih. Vendar pa lahko še vedno občutimo utrujenost ali stres, morda zaradi načrtovanja počitnic ali zaključevanja poletnih projektov. Da bi se lažje sprostili in si napolnili baterije, vas vabimo na dan čuječnosti.

Pridružite se nam in izkoristite priložnost, da se ustavite, povežete sami s seboj in poglobite svojo prakso čuječnosti.

Za koga je srečanje primerno?

Dan čuječnosti je primeren za vse, ki že izvajajo prakso čuječnosti (ali sorodne prakse) in jo želijo poglobiti ali obnoviti.

Opis

Namen dogodka je samostojna vadba v okolju skupine, ki podpira našo namero za razvijanje čuječnosti in vabi k refleksiji in kontemplaciji. Pričeli bomo z uvodnim krogom, v katerem se bomo na kratko predstavili in podelili svoje doživljanje. Srečanje bo nato potekalo po vnaprej zastavljenem programu vodenih meditacij iz programa čuječnosti kot so različne oblike sedečih meditacij (osredotočanje na dihanje, meditacija ljubeče naklonjenosti itn.), meditativna hoja in meditativno gibanje, ki jih bomo prepletali z meditacijami v tišini. Udeleženci bodo kosilo prinesli s seboj, obed bo potekal v tišini. Ob zaključku bo prostor za podelitev izkušnje v skupini (za tiste, ki bodo želeli).

Termin in lokacija

Srečanje bo potekalo v soboto, 20. julija 2024 od 9. do 15. ure, v prostorih Društva za razvijanje čuječnosti na naslovu Cankarjeva cesta 9 v Ljubljani.

Cenik

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, zato vas vabimo, da višino kotizacije izberete glede na svoje finančne zmožnosti. Prava cena je tista, katero boste izbrali sami.

VrstaZnesekOpis
Standardna cena70 €

Znesek vključuje donacijo, ki omogoča subvencionirano udeležbo na dogodku še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo.

Osnovna cena 60 €

Znesek pokriva osnovne stroške za izvedbo dogodka, kot so honorar učitelja čuječnosti, materialni ter administrativni stroški in najem prostorov.

Subvencionirana cena40 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi. 

Prijave zbiramo do srede, 17. julija 2024. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom dogodka. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celoten znesek. V primeru odpovedi iz naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi dogodka.

Voditeljica


Ivona Ljubičič