0 All Booked All Booked All Booked 24604 Dan čuječnosti | Katarina Cerar Bajde https://www.cujecnost.org/dogodek/dan-cujecnosti-ljubljana/?event_date=2022-09-22&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-09-22

Dan čuječnosti | Katarina Cerar Bajde

22. 09. 2022 Od 12:00 do 15:00
  • Ljubljana Lokacija:
  • Sobota, 24. 9. 2022 Termin:
  • 9:00 - 13:00 Trajanje:
  • 25€ / 40 € / 55 € Cena:
Prijava 2022-09-22 12:00 2022-09-22 15:00 Europe/Ljubljana Dan čuječnosti | Katarina Cerar Bajde Ljubljana info@cujecnost.org

Vabilo

Vsakodnevni vrvež, obveznosti in zahteve življenja lahko postanejo znosni, celo zanimivi, ko si dovolimo oddih, si vzamemo čas za regeneracijo in zavestno gojenje notranjega miru. Meditacija, urjenje preprostega “samo biti” nam daje izkušnjo in zmožnost, kako na svoje doživljanje pogledati prijazno in radoživo.

Lepo vabljeni, da navdih in notranjo moč najdemo v skupni meditaciji.

Za koga je srečanje primerno?

Dan čuječnosti je primeren za vse, ki že izvajajo prakso čuječnosti (ali sorodne prakse) in jo želijo poglobiti ali obnoviti.

Opis

Namen dogodka je samostojna vadba v okolju skupine, ki podpira našo namero za razvijanje čuječnosti in vabi k refleksiji in kontemplaciji.

Pričeli bomo z uvodnim krogom, v katerem se bomo na kratko predstavili in podelili svoje doživljanje. Srečanje bo nato potekalo po vnaprej zastavljenem programu vodenih meditacij iz programa čuječnosti kot so sedeča meditacija, pregled telesa, meditativna hoja in meditativno gibanje. Del časa bo namenjen tudi meditaciji v tišini. Ob zaključku bo prostor za podelitev izkušnje v skupini (za tiste, ki bodo želeli).

Izvajalka

Srečanje bo vodila Katarina Cerar Bajde, učiteljica čuječnosti v izobraževanju.

“Biti prisotna, s prijazno, odprto pozornostjo. Z odprtostjo in nežnostjo tudi do tistih delov same sebe, ki mi niso všeč, za katere bi raje videla, da se nikoli ne pojavijo. In kadar se ti trenutki pojavijo, so trenutki velikih presenečenj, trenutki harmonije, notranje radosti in miru, kar se, brez da bi še karkoli naredila, pokaže navzven in vpliva na tok dogajanja. Le spomniti se je potrebno. In ravno zato redno »sedim«.”

Termin in lokacija

Srečanje bo potekalo v soboto, 24. septembra 2022 od 9. do 13. ure, v prostorih Društva za razvijanje čuječnosti na Cankarjevi cesti 9, v Ljubljani.

Cenik

Informacije o ceni lahko najdete spodaj, a naj finančne omejitve ne bodo razlog za neudeležbo. Pišite nam na info@cujecnost.org in našli bomo način.

VrstaZnesekOpis
Standardna cena55 €

Znesek vključuje donacijo, ki omogoča subvencionirano udeležbo na dogodku še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo.

Osnovna cena 40 €

Znesek pokriva osnovne stroške za izvedbo dogodka, kot so honorar učitelja čuječnosti, materialni ter administrativni stroški in najem prostorov.

Subvencionirana cena25 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi.

V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom programa. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za morebitna vprašanja ali dvome se lahko brez zadržkov obrnete na izvajalko: katarina.cerar@cujecnost.org

Voditeljica


Katarina Cerar Bajde