0 All Booked All Booked All Booked 24604 Dan čuječnosti | Poldnevno srečanje https://www.cujecnost.org/dogodek/dan-cujecnosti-ljubljana/?event_date=2022-09-22&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-09-22

Dan čuječnosti | Poldnevno srečanje

22. 09. 2022 Od 11:00 do 17:00
  • Ljubljana Lokacija:
  • Sobota, 26. 8. 2023 Termin:
  • 9:00 - 15:00 Trajanje:
  • 30€ / 50 € / 60 € Cena:
Prijava 2022-09-22 11:00 2022-09-22 17:00 Europe/Ljubljana Dan čuječnosti | Poldnevno srečanje Ljubljana info@cujecnost.org

Vabilo

Želite zavestno upočasniti tempo in se posvetiti svojemu notranjemu življenju? Vabljeni, da si vzamete nekaj časa zase in se poglobite v prakso čuječnosti. Poldnevno srečanje vam bo ponudilo priložnost, da se sprostite, se povežete s svojim dihom in začutite trenutke prisotnosti v tišini.

Vabljeni, da skupaj ustvarimo varno in podporno okolje za negovanje notranjega navdiha in moči.

Za koga je srečanje primerno?

Dan čuječnosti je primeren za vse, ki že izvajajo prakso čuječnosti (ali sorodne prakse) in jo želijo poglobiti ali obnoviti.

Opis

Namen dogodka je samostojna vadba v okolju skupine, ki podpira našo namero za razvijanje čuječnosti in vabi k refleksiji in kontemplaciji. Pričeli bomo z uvodnim krogom, v katerem se bomo na kratko predstavili in podelili svoje doživljanje. Srečanje bo nato potekalo po vnaprej zastavljenem programu vodenih meditacij iz programa čuječnosti kot so sedeča meditacija, pregled telesa, meditativna hoja in meditativno gibanje, ki jih bomo prepletali z meditacijami v tišini. Ob zaključku bo prostor za podelitev izkušnje v skupini (za tiste, ki bodo želeli).

Termin in lokacija

Srečanje bo potekalo v soboto, 26. avgusta 2023 od 9. do 15. ure, v prostorih Društva za razvijanje čuječnosti na Cankarjevi cesti 9, v Ljubljani.

Voditelj

Srečanje bo vodil Sebastian Krawczyk, učitelj čuječnosti v izobraževanju.

»Skozi prakso čuječnosti sem dobil preprost uvid, da to, kar je tukaj in zdaj, je to, kar potrebuje največ pozornosti. Najbolje je, da se usmerim v ustvarjanje odnosa s tem, kar me obdaja in kar je v meni, z zavedanjem, da sem dovolj.

Raziskovanje doživljanja, spoznavanje sebe, lastnih omejitev, želj in potreb, je zame tesno povezano s povezovanjem z ljudmi. Čuječnost je tudi način, kako lahko drugim pomagam, da spoznavajo načine, kako pomagati sebi.«

Cenik

Informacije o ceni lahko najdete spodaj, a naj finančne omejitve ne bodo razlog za neudeležbo. Pišite nam na info@cujecnost.org in našli bomo način.

VrstaZnesekOpis
Standardna cena60 €

Znesek vključuje donacijo, ki omogoča subvencionirano udeležbo na dogodku še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo.

Osnovna cena 50 €

Znesek pokriva osnovne stroške za izvedbo dogodka, kot so honorar učitelja čuječnosti, materialni ter administrativni stroški in najem prostorov.

Subvencionirana cena30 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi.

V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom dogodka. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celoten znesek. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za morebitna vprašanja ali dvome se lahko brez zadržkov obrnete na izvajalca na naslovu: sebastian.krawczyk@cujecnost.org

Voditelj


Sebastian Krawczyk