0 All Booked All Booked All Booked 24604 Dan čuječnosti https://www.cujecnost.org/dogodek/dan-cujecnosti-oktober-2021/?event_date=2021-10-10&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-10-10

Dan čuječnosti


  • Nedelja, 10. 10. 2021 Datum:
  • 10:00 Začetek:
  • 16:00 Konec:
  • 25 € - 55 € Cena:
Prijava 2021-10-10 10:00 2021-10-10 16:00 Europe/Ljubljana Dan čuječnosti Cankarjeva cesta 9, 1000 Ljubljana info@cujecnost.org

Ta sobota bo drugačen dan: omogočila nam bo, da si za kratek čas močno poenostavimo naša življenja z namenom, da jih doživimo skozi drugačno dinamiko. Vadili bomo tiho pozornost. Skupaj bomo z namenom, da se spoprijateljimo z lastnimi mislimi in telesi. Nežno bomo raziskovali, kako je biti s seboj skozi različne dimenzije dojemanja sebe in preverili ali je možno, da se preprosto sprostimo v zavedanju vsega, kar pride v naše zavedanje.

Vabljeni k udeležbi na srečanju!

Opis

Srečanje bo potekalo v tišini, nekaj vaj pa bo vodenih (pregled telesa, sedeča meditacija, čuječe gibanje, hoja). Odmor in kosilo bosta potekala v tišini, na koncu bo čas za podelitev izkušnje.

Za koga je srečanje primerno?

Dogodek je primeren za vse, ki že izvajajo prakso čuječnosti (ali sorodne prakse) in jo želijo poglobiti ali obnoviti.

Termin in lokacija

Srečanje bo potekalo v nedeljo, 10. oktobra 2021 od 10. do 16. ure, v prostorih Društva za razvijanje čuječnosti na Cankarjevi cesti 9, v Ljubljani.

Ukrepi in omejitve

V skladu z aktualnimi omejitvami, je ob prihodu na srečanje potrebno predložiti eno od spodnjih dokazil o izpolnjevanju pogoja PCT:

  • Pogoj prebolelosti

– z dokazilom o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni in ni starejši od šestih mesecev, ali – s potrdilom zdravnika, da smo preboleli covid-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev.

  • Pogoj cepljenosti

Potrdilo o cepljenju je lahko izpolnjena pripravljena kartica proizvajalca ali cepilnega mesta, vpis v Knjižico o cepljenju ali izdano potrdilo o opravljenem cepljenju. Pravila, kdaj se oseba šteje za cepljeno, so različna od vrste cepiva. Na tej povezavi lahko najdete informacije o tem, kdaj ste na podlagi veljavnih odlokov, ki predpisujejo pogoj PCT, šteti za cepljeno osebo.

  • Pogoj testiranja

Pogoj PCT izpolnjujete tudi, če ste opravili testiranje na prisotnost virusa SARS-CoV-2 in je bil vaš rezultat negativen. Veljavni so tako testi z metodo verižne reakcije s polimerazo (PCR) kot tudi hitri antigenski testi (HAG). Negativen rezultat HAG testa ne sme biti starejši od 48 ur, negativen rezultat PCR testa pa ne sme biti starejši od 72 ur.

Zagotavljali bomo minimalen medosebni stik, redno bomo prezračevali prostore. Pred vhodom v prostor bo na voljo razkužilo za roke.

Cenik

Informacije o ceni lahko najdete spodaj, a naj finančne omejitve ne bodo razlog za neudeležbo. Pišite nam na info@cujecnost.org in našli bomo način.

VrstaZnesekOpis
Standardna cena55 €

Znesek vključuje donacijo, ki omogoča subvencionirano udeležbo na dogodku še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo.

Osnovna cena 40 €

Znesek pokriva osnovne stroške za izvedbo dogodka, kot so honorar učitelja čuječnosti, materialni ter administrativni stroški in najem prostorov.

Subvencionirana cena25 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi.

V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom programa. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za morebitna vprašanja ali dvome se lahko brez zadržkov obrnete na izvajalca: sebastian.krawczyk@cujecnost.org

Izvajalec programa


Sebastian Krawczyk