0 All Booked All Booked All Booked 24013 Dan čuječnosti https://www.cujecnost.org/dogodek/dan-cujecnosti/?event_date=2020-10-03&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-10-03

Dan čuječnosti


  • 3. 10. 2020 Datum:
  • 9:30 Začetek:
  • 16:00 Konec:
  • 25 - 55€ Cena:
Prijava 2020-10-03 09:30 2020-10-03 16:00 Europe/Ljubljana Dan čuječnosti Cankarjeva 9, 1000 Ljubljana info@cujecnost.org
Dan čuječnosti

Celodnevno srečanje v tišini

V začetku oktobra, ko nastopi jesen, bodo dnevi vedno krajši in narava se bo začela pripravljati na počitek. V tem času si lahko namenimo dan, da se spomnimo na naravne cikle življenja – delovanja in počitka. Naj tudi v tem obdobju najdemo čas za tišino, mirovanje in male preproste svari, na katere velikokrat pozabimo.  

Za koga je srečanje primerno?

Srečanje je primerno za vse, ki že izvajajo prakso čuječnosti ali sorodne prakse in jo želijo poglabljati ali obnoviti. Srečanje bo v tišini z vodenimi vajami (pregled telesa, sedeča meditacija, gibanje, hoja in druge vaje) in nekaj sedenji v tišini, vmes bo čas za odmor in kosilo v tišini, na koncu bo čas za deljenje izkušnje, kdor si bo tega želel.

Kdaj in kje?

Toplo vas vabimo na srečanje v tišini, ki bo potekalo v soboto, 3. oktobra 2020 od 9:30 do 16.00, v prostorih Društva za razvijanje čuječnosti na Cankarjevi ulici 9 v Ljubljani.

Cena in prijava

Informacije o ceni najdete spodaj, a naj finančne omejitve ne bodo razlog za neudeležbo. Pišite nam in našli bomo način.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest in so obvezne preko spletnega obrazca. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom programa. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za kakršnakoli vprašanja ali dvome se lahko brez zadržkov obrnete na katarina.cerar@cujecnost.org.

Cena srečanja se giblje od 25 do 55 €:

VrstaZnesekOpis
Cena z donacijo55 €

Z izbiro te cene boste prispevali neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo, ki omogoča programe psihosocialne podpore osebam z nižjim dohodkom. V imenu tistih, ki bodo lahko koristili finančno pomoč, se vam zahvaljujemo za vašo radodarnost.

Standardna cena 40 €

Standardna cena pokriva osnovne stroške za izvedbo srečanja. Prosimo vas, da izberete to ceno, če je to za vas mogoče.

Subvencionirana cena25 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se srečanja sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Število mest, ki jih lahko ponudimo po tej ceni, je omejeno in odvisno od donacij, ki se zbirajo v Dobrodelnem skladu za psihosocialno podporo. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi. Ob prijavi bomo morda prosili za dokazilo (npr. potrdilo o prejemanju denarne socialne pomoči ali vašo obrazložitev), s katerim boste podprli vašo prošnjo po subvencionirani ceni.

Izvajalka programa


Katarina Cerar Bajde