0 All Booked All Booked All Booked 23746 Meditacije v prazničnem decembru | Online https://www.cujecnost.org/dogodek/meditacije-v-praznicnem-decembru/?event_date=2020-12-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-12-24

Meditacije v prazničnem decembru | Online


  • 19:30 Začetek:
  • 20:20 Konec:
  • Prostovoljni prispevki Cena:
Prijava 2020-12-24 19:30 2020-12-24 20:20 Europe/Ljubljana Meditacije v prazničnem decembru | Online

Pridružite se brezplačnim dogodkom v decembru (Pred)praznični čas je čas, ko se naša okolica in mi sami pripravljamo na nekaj novega, na nove začetke, morda tudi nove konce. Včasih nas načrtovanje prijetnih trenutkov tako prevzame, da pozabimo na sedanji trenutek. Takrat se lahko sprašujemo: “Kam je šel čas, kaj se je zgodilo?”. Prijetni trenutki se lahko prehitro končajo. To obdobje pa za marsikoga predstavlja tudi izziv. Nekateri čutimo stres ob družinskih srečanjih, drugi doživljamo tesnobo že ob misli na nakupovanje daril, za marsikoga od nas pa je v tem času osamljenost še izrazitejša kot ponavadi. Zato vam v duhu podpore ob koncu leta nudimo brezplačne spletne meditacije. Dogodku se lahko pridružite preko aplikacije Zoom, ki jo lahko uporabljate na računalniku ali na telefonu. Priporočamo, da se v aplikaciji registrirate že vnaprej in se dogodku priključite nekaj minut pred pričetkom. Obvezne so predhodne prijave preko prijavnega obrazca na tej strani! Povezavo boste prejeli po e-naslovu na dan dogodka. Prijave zbiramo do 12. ure na dan dogodka.  Srečanja bodo trajala približno 50 minut in bodo sestavljena iz nagovora o določeni tematiki ter vodene meditacije. Udeležba na meditacijah je brezplačna, po svojih zmožnostih lahko darujete prostovoljne prispevke oziroma donacije. Četrtek, 3. december 2020 19:30 – 20:20 Za to meditacijo priporočamo prostor, ki vam poleg udobnega sedenja omogoča tudi nekaj korakov. Če to ni mogoče, boste lahko to vajo po vodenju učiteljice čuječnosti vizualizirali v mislih. Četrtek, 10. december 2020 Za meditacijo potrebujete prostor za sedenje. Na začetku naprošamo, da imajo udeleženci prižgane kamere. Po koncu meditacije bo prostor za deljenje izkušnje za tiste, ki so to želijo. 19:30 – 20:20 Četrtek, 17. december 2020 19:30 – 20:20 Pri meditaciji lahko sedite ali ležite. S polaganjem rok in samoobjemom si bomo pomagali k prisotnosti in razvijanju sočutja do sebe. Četrtek, 24. december 2020 19:30 – 20:20 Ta vaja se lahko izvaja sede ali leže. Izberemo si držo, ki nas podpira v nameri ostati buden in prisoten. Več informacij na info@cujecnost.org.

Zoom
Vodene online meditacije

Pridružite se brezplačnim dogodkom v decembru

(Pred)praznični čas je čas, ko se naša okolica in mi sami pripravljamo na nekaj novega, na nove začetke, morda tudi nove konce. Včasih nas načrtovanje prijetnih trenutkov tako prevzame, da pozabimo na sedanji trenutek. Takrat se lahko sprašujemo: “Kam je šel čas, kaj se je zgodilo?”. Prijetni trenutki se lahko prehitro končajo.

To obdobje pa za marsikoga predstavlja tudi izziv. Nekateri čutimo stres ob družinskih srečanjih, drugi doživljamo tesnobo že ob misli na nakupovanje daril, za marsikoga od nas pa je v tem času osamljenost še izrazitejša kot ponavadi.

Zato vam v duhu podpore ob koncu leta nudimo brezplačne spletne meditacije.

Dogodku se lahko pridružite preko aplikacije Zoom, ki jo lahko uporabljate na računalniku ali na telefonu. Priporočamo, da se v aplikaciji registrirate že vnaprej in se dogodku priključite nekaj minut pred pričetkom.

Obvezne so predhodne prijave preko prijavnega obrazca na tej strani! Povezavo boste prejeli po e-naslovu na dan dogodka. Prijave zbiramo do 12. ure na dan dogodka. 

Srečanja bodo trajala približno 50 minut in bodo sestavljena iz nagovora o določeni tematiki ter vodene meditacije.

3. 12. |  Katarina Cerar Bajde, učiteljica čuječnostiMeditacija gledanja, poslušanja in hoje
10. 12. | Anja Sagadin, učiteljica čuječnosti v izobraževanjuSedeča meditacija – vračanje v sedanji trenutek
17. 12. | Žan Rojc, učitelj čuječnostiMeditacija z dotikom – sočutje do samega sebe
24. 12. | Breda Smej, učiteljica čuječnostiVarno mesto – biti z vsem, kar je

Udeležba na meditacijah je brezplačna, po svojih zmožnostih lahko darujete prostovoljne prispevke oziroma donacije.


Četrtek, 3. december 2020

19:30 – 20:20

Za to meditacijo priporočamo prostor, ki vam poleg udobnega sedenja omogoča tudi nekaj korakov. Če to ni mogoče, boste lahko to vajo po vodenju učiteljice čuječnosti vizualizirali v mislih.


Četrtek, 10. december 2020

Za meditacijo potrebujete prostor za sedenje. Na začetku naprošamo, da imajo udeleženci prižgane kamere. Po koncu meditacije bo prostor za deljenje izkušnje za tiste, ki so to želijo.

19:30 – 20:20


Četrtek, 17. december 2020

19:30 – 20:20

Pri meditaciji lahko sedite ali ležite. S polaganjem rok in samoobjemom si bomo pomagali k prisotnosti in razvijanju sočutja do sebe.


Četrtek, 24. december 2020

19:30 – 20:20

Ta vaja se lahko izvaja sede ali leže. Izberemo si držo, ki nas podpira v nameri ostati buden in prisoten.


Več informacij na info@cujecnost.org.