0 All Booked All Booked All Booked 23746 Nedeljska meditacija v živo | Facebook LIVE https://www.cujecnost.org/dogodek/nedeljska-meditacija-v-zivo/?event_date=2021-07-04&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-07-04

Nedeljska meditacija v živo | Facebook LIVE


  • 20:00 Začetek:
  • 20:45 Konec:
  • Prostovoljni prispevki Cena:
  • Facebook Lokacija:
2021-07-04 20:00 2021-07-04 20:45 Europe/Ljubljana Nedeljska meditacija v živo | Facebook LIVE

  Pridružite se brezplačnim meditacijam v živo na Facebook-u, ki potekajo prvo nedeljo v mesecu. S skupnim meditiranjem želimo ustvarjati prostor za rast in medsebojno podporo. Vabljeni vsi, ki vas zanima praksa čuječnosti! Dogodku se lahko pridružite neposredno na Facebook strani Društva za razvijanje čuječnosti, kjer se bo video predvajal. Dogodek lahko spremljate na mobilnem telefonu ali računalniku. Priporočamo, da povezavo do dogodka poiščete na naši strani nekaj minut prej, saj bomo s predavanjem začeli točno. Facebook stran: https://www.facebook.com/cujecnost Prijave na dogodek niso potrebne. Potrebujete le miren prostor, kakšno blazino, podlogo, stol, odejo ali karkoli drugega, da vam bo udobno. Vse meditacije lahko izvajate poljubno, stoje, sede ali leže. Srečanja bodo trajala 30-45 minut, sestavljena bodo iz kratkega uvoda in vodene meditacije. Udeležba na meditacijah je brezplačna, po svojih zmožnostih lahko darujete prostovoljne prispevke oziroma donacije.

Facebook LIVE

 

Pridružite se brezplačnim meditacijam v živo na Facebook-u, ki potekajo prvo nedeljo v mesecu. S skupnim meditiranjem želimo ustvarjati prostor za rast in medsebojno podporo. Vabljeni vsi, ki vas zanima praksa čuječnosti!

Dogodku se lahko pridružite neposredno na Facebook strani Društva za razvijanje čuječnosti, kjer se bo video predvajal. Dogodek lahko spremljate na mobilnem telefonu ali računalniku. Priporočamo, da povezavo do dogodka poiščete na naši strani nekaj minut prej, saj bomo s predavanjem začeli točno.

Facebook stran: https://www.facebook.com/cujecnost

Prijave na dogodek niso potrebne. Potrebujete le miren prostor, kakšno blazino, podlogo, stol, odejo ali karkoli drugega, da vam bo udobno. Vse meditacije lahko izvajate poljubno, stoje, sede ali leže.

Srečanja bodo trajala 30-45 minut, sestavljena bodo iz kratkega uvoda in vodene meditacije.

Nedelja, 2. maj | 20:00 Katarina Cerar Bajde, učiteljica čuječnosti
Nedelja, 6. junij | 20:00Sebastian Krawczyk, učitelj čuječnosti v izobraževanju
Nedelja, 4. julij | 20:00Anja Dangubič, učiteljica čuječnosti v izobraževanju

Udeležba na meditacijah je brezplačna, po svojih zmožnostih lahko darujete prostovoljne prispevke oziroma donacije.