0 All Booked All Booked All Booked 27445 Odmik v polni tišini https://www.cujecnost.org/dogodek/odmik-v-polni-tisini-avgust-2024/?event_date=2024-08-14&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-08-14

Odmik v polni tišini

14. 08. 2024 Od 19:30 do 17:00
  • Črni vrh nad Idrijo Lokacija:
  • 4 dni Trajanje:
  • 15. avgust 2024 Začetek:
  • 18. avgust 2024 Zaključek:
  • 240 € / 255 € Kotizacija:
Prijava 2024-08-14 19:30 2024-08-14 17:00 Europe/Ljubljana Odmik v polni tišini

Termin in lokacija Odmik bo potekal od četrtka, 15. 8. do nedelje, 18. 8. 2024 v Kanjem Dolu pri Črnem Vrhu nad Idrijo. Prihod bo v četrtek ob 17:30, odhod v nedeljo ob 15. uri. Za koga je odmik primeren? Odmik je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) in ocenjujejo, da ne potrebujejo dodatne podpore v obliki vodenih meditacij. Preberite več o odmikih > Dodatne informacije Prehrana bo vegetarijanska, zanjo bo poskrbel ponudnik prenočišča. Razvrščeni bomo v večposteljne sobe, kopalnice in WC-ji so skupni. Tekom dneva bo na voljo individualni razbremenilni pogovor z enim od vodij odmika. Cenik in prijava Cena zajema vse stroške prehrane in bivanja. V primeru, da se odmika zaradi finančnih razlogov ne bi mogli udeležiti, lahko zaprosite za subvencionirano ceno. S prostovoljnimi prispevki lahko po koncu odmika podprete organizatorje. Končni rok za prijavo je četrtek, 8. avgust 2024. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred dogodkom. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali na številki 069 955 754.

Črni Vrh nad Idrijo info@cujecnost.org

Vabilo

Čas, ko se umaknemo od kompleksnosti in nujnih opravkov vsakodnevnega življenja, nam omogoča, da resnično prisluhnemo svojemu telesu, srcu in umu. V tihem okolju in čuječni družbi lažje ostajamo prisotni s svojim doživljanjem, kot se odvija iz trenutka v trenutek. Pozornost se izostri, telo se umiri in um zbistri. S tem ustvarimo pogoje za jasno opazovanje in razumevanje svojega doživljanja. Ker ni aktivnosti, s katerimi bi se lahko skrili pred sabo, obstaja velika verjetnost, da se bomo po odmiku poznali bolje, kot pred njim.

Opis

Odmik v tišini je namenjen poglabljanju prakse čuječnosti in je primeren za vse, ki prakso že poznajo in izvajajo. Odmik bomo začeli z uvodnim krogom in končali s podeljevanjem izkušnje v zaključnem krogu. Program bo potekal po vnaprej pripravljenem urniku, brez vodenih meditacij in v polni tišini.

Od udeležencev se pričakuje, da upoštevajo pravila vedenja, ki med drugim vključujejo negovanje tišine celotni čas trajanja odmika. Število mest je omejeno na 12 oseb. Če bo prijavljenih več, kot je razpisanih mest, bomo upoštevali datum prijave.

Odmik bo organiziran in voden prostovoljno.

Termin in lokacija

Odmik bo potekal od četrtka, 15. 8. do nedelje, 18. 8. 2024 v Kanjem Dolu pri Črnem Vrhu nad Idrijo. Prihod bo v četrtek ob 17:30, odhod v nedeljo ob 15. uri.

Za koga je odmik primeren?

Odmik je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) in ocenjujejo, da ne potrebujejo dodatne podpore v obliki vodenih meditacij.

Preberite več o odmikih >

Dodatne informacije

Prehrana bo vegetarijanska, zanjo bo poskrbel ponudnik prenočišča. Razvrščeni bomo v večposteljne sobe, kopalnice in WC-ji so skupni. Tekom dneva bo na voljo individualni razbremenilni pogovor z enim od vodij odmika.

Cenik in prijava

VrstaZnesekOpis
Cena za nečlane255 €

Cena pokriva stroške organizacije in izvedbe prostovoljno organiziranega odmika in je namenjena osebam, ki niso člani Društva za razvijanje čuječnosti. Več o članstvu lahko preberete tukaj.

Cena za člane240 €

Cena pokriva stroške organizacije in izvedbe prostovoljno organiziranega odmika in je namenjena članom Društva za razvijanje čuječnosti.

Cena zajema vse stroške prehrane in bivanja. V primeru, da se odmika zaradi finančnih razlogov ne bi mogli udeležiti, lahko zaprosite za subvencionirano ceno. S prostovoljnimi prispevki lahko po koncu odmika podprete organizatorje.

Končni rok za prijavo je četrtek, 8. avgust 2024. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred dogodkom. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali na številki 069 955 754.