0 All Booked All Booked All Booked 24016 Odmik v polni tišini | Junij 2021 https://www.cujecnost.org/dogodek/odmik-v-polni-tisini-junij-2021/?event_date=2021-06-18&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-06-18

Odmik v polni tišini | Junij 2021


  • 90 / 105 € Cena:
  • 3 dni (2 nočitvi) Trajanje:
  • 18. 6. 2021 Začetek:
  • 20. 6. 2021 Zaključek:
Prijava 2021-06-18 17:30 2021-06-18 15:00 Europe/Ljubljana Odmik v polni tišini | Junij 2021

Termin in lokacija Odmik bo potekal od petka, 18. 6. do nedelje, 20. 6. 2021 v Mladinskem domu Smolnik na Pohorju  (Smolnik 38, 2342 Ruše). Prihod je v petek ob 17:30, odhod v nedeljo ob 15. uri. Za koga je odmik primeren? Odmik je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) in ocenjujejo, da ne potrebujejo dodatne podpore v obliki vodenih meditacij. Preberite več o odmikih > Dodatne informacije Prehrana bo vegetarijanska, zanjo bo poskrbel ponudnik prenočišča. Razvrščeni bomo v večposteljne sobe, v katere se bomo razdelili po prihodu na lokacijo. Doplačilo za lastno sobo je 5 € / noč / osebo. Tekom dneva bo na voljo individualni razbremenilni pogovor z enim od vodij odmika. Ob prihodu na odmik je potrebno predložiti eno od spodnjih dokazil: – dokazilo o negativnem izvidu PCR ali hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od 48 ur; – dokazilo o pozitivnem izvidu PCR-testa, ki je starejše od 10 dni, ne pa starejše od 6 mesecev; – potrdilo, da ste preboleli covid-19 in da od začetka simptomov ni minilo več kot pol leta; – potrdilo o cepljenju za covid-19, s katerim dokazujete, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Pfizer preteklo najmanj 7 dni, pri Moderni, Sputniku, SinoVacu, Biotechu in Sinopharmu pa najmanj 14 dni. Od prejema prvega odmerka proizvajalca AstraZeneca in indijskega cepiva pa mora preteči najmanj 21 dni, pri cepivu proizvajalca Johnson & Johnson pa najmanj 14 dni. Kotizacija Cena zajema vse stroške prehrane in bivanja. V primeru, da se odmika zaradi finančnih razlogov ne bi mogli udeležiti, lahko zaprosite za subvencionirano ceno. S prostovoljnimi prispevki lahko po koncu odmika podprete organizatorje. Več informacij o tem, kako se včlaniti v Društvo, najdete na tej povezavi. Končni rok za prijavo je sreda, 16. junij 2021. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred dogodkom. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali na številki 069 955 754.

Smolnik 38, 2342 Ruše info@cujecnost.org

Čas, ko se umaknemo od kompleksnosti in nujnih opravkov vsakodnevnega življenja, nam omogoča, da resnično prisluhnemo svojemu telesu, srcu in umu. V tihem okolju in čuječni družbi lažje ostajamo prisotni s svojim doživljanjem, kot se odvija iz trenutka v trenutek. Pozornost se izostri, telo se umiri in um zbistri. S tem ustvarimo pogoje za jasno opazovanje in razumevanje svojega doživljanja. Ker ni aktivnosti, s katerimi bi se lahko skrili pred sabo, obstaja velika verjetnost, da se bomo po odmiku poznali bolje, kot pred njim.

Odmik v tišini je namenjen poglabljanju prakse čuječnosti in je primeren za vse, ki prakso že poznajo in izvajajo. Odmik bomo začeli z uvodnim krogom in končali s podeljevanjem izkušnje v zaključnem krogu. Program bo potekal po vnaprej pripravljenem urniku, brez vodenih meditacij in v polni tišini.

Od udeležencev se pričakuje, da upoštevajo pravila vedenja, ki med drugim vključujejo negovanje tišine celotni čas trajanja odmika. Število mest je omejeno na 15 oseb. Če bo prijavljenih več, kot je razpisanih mest, bomo upoštevali datum prijave.

Odmik bo organiziran in voden prostovoljno.

Termin in lokacija

Odmik bo potekal od petka, 18. 6. do nedelje, 20. 6. 2021 v Mladinskem domu Smolnik na Pohorju  (Smolnik 38, 2342 Ruše). Prihod je v petek ob 17:30, odhod v nedeljo ob 15. uri.

Za koga je odmik primeren?

Odmik je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) in ocenjujejo, da ne potrebujejo dodatne podpore v obliki vodenih meditacij.

Preberite več o odmikih >

Dodatne informacije

Prehrana bo vegetarijanska, zanjo bo poskrbel ponudnik prenočišča. Razvrščeni bomo v večposteljne sobe, v katere se bomo razdelili po prihodu na lokacijo. Doplačilo za lastno sobo je 5 € / noč / osebo. Tekom dneva bo na voljo individualni razbremenilni pogovor z enim od vodij odmika.

Ob prihodu na odmik je potrebno predložiti eno od spodnjih dokazil:

– dokazilo o negativnem izvidu PCR ali hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od 48 ur;
– dokazilo o pozitivnem izvidu PCR-testa, ki je starejše od 10 dni, ne pa starejše od 6 mesecev;
– potrdilo, da ste preboleli covid-19 in da od začetka simptomov ni minilo več kot pol leta;
– potrdilo o cepljenju za covid-19, s katerim dokazujete, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Pfizer preteklo najmanj 7 dni, pri Moderni, Sputniku, SinoVacu, Biotechu in Sinopharmu pa najmanj 14 dni. Od prejema prvega odmerka proizvajalca AstraZeneca in indijskega cepiva pa mora preteči najmanj 21 dni, pri cepivu proizvajalca Johnson & Johnson pa najmanj 14 dni.

Kotizacija

VrstaZnesekOpis
Cena za nečlane105 €

Cena pokriva stroške organizacije in izvedbe prostovoljno organiziranega odmika in je namenjena osebam, ki niso člani Društva za razvijanje čuječnosti. Več o članstvu lahko preberete tukaj.

Cena za člane90 €

Cena pokriva stroške organizacije in izvedbe prostovoljno organiziranega odmika in je namenjena članom Društva za razvijanje čuječnosti.

Cena zajema vse stroške prehrane in bivanja. V primeru, da se odmika zaradi finančnih razlogov ne bi mogli udeležiti, lahko zaprosite za subvencionirano ceno. S prostovoljnimi prispevki lahko po koncu odmika podprete organizatorje.

Več informacij o tem, kako se včlaniti v Društvo, najdete na tej povezavi.

Končni rok za prijavo je sreda, 16. junij 2021. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred dogodkom. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali na številki 069 955 754.