0 All Booked All Booked All Booked 3831 Odmik v polni tišini: marec 2019 https://www.cujecnost.org/dogodek/odmik-v-polni-tisini-marec-2019/?event_date=2019-03-08&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-03-08

Odmik v polni tišini: marec 2019


  • 85 (70) € Cena:
  • 8. 3. 2019 ob 17:30 Začetek:
  • 10. 3. 2019 ob 15:00 Konec:
Prijava 2019-03-08 17:30 2019-03-08 15:00 Europe/Ljubljana Odmik v polni tišini: marec 2019

Za koga je primeren? Odmik je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) in ocenjujejo, da ne potrebujejo dodatne podpore v obliki vodenih meditacij. Preberite več o odmikih > Dodatne informacije Prehrana: veganska z možnostjo dodajanja mlečnih izdelkov. Spanje v osem- ali desetposteljnih sobah. Udeleženci naj s seboj prinesejo posteljnino (spodnja rjuha, prevleka za blazino in “kovter”) ali spalno vrečo. Udeležencem priporočamo, da s seboj prinesejo čepke za ušesa in debelejše nogavice za meditativno hojo. Kotizacija Cena odmika je 70 € za člane in 85 € za nečlane Društva za razvijanje čuječnosti. Zajema stroške hrane in prenočišča. V primeru, da se odmika zaradi finančnih razlogov ne bi mogli udeležiti, lahko zaprosite za subvencionirano ceno. S prostovoljnimi prispevki lahko po koncu odmika podprete organizatorje. Končni rok za prijavo je torek, 26. februar 2019. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom programa. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali 031 725 031.

Dom Trilobit, Javorniški Rovt 25, Jesenice info@cujecnost.org
Odmik Trilobit

Program

Odmik je namenjen poglabljanju prakse čuječnosti za vse, ki jo že poznajo in izvajajo. Odmik bomo začeli z uvodnim krogom in končali s podeljevanjem izkušnje v zaključnem krogu. Program bo potekal po vnaprej pripravljenem urniku, brez vodenih meditacij in v polni tišini.

Od udeležencev se pričakuje, da upoštevajo pravila vedenja, ki med drugim vključujejo negovanje tišine celotni čas trajanja odmika. Število mest je omejeno na 25 oseb. Prijave zbiramo do zapolnitve mest.

Odmik bo vodil Žan Rojc (predstavitev).

Lokacija in termin

Odmik bo potekal v domu Trilobit na naslovu Javorniški Rovt 25, Jesenice od 8. do 10. marca 2019. Prihod v petek ob 17:30, odhod v nedeljo ob 15:00.

Za koga je primeren?

Odmik je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) in ocenjujejo, da ne potrebujejo dodatne podpore v obliki vodenih meditacij.

Preberite več o odmikih >

Dodatne informacije

Prehrana: veganska z možnostjo dodajanja mlečnih izdelkov.
Spanje v osem- ali desetposteljnih sobah. Udeleženci naj s seboj prinesejo posteljnino (spodnja rjuha, prevleka za blazino in “kovter”) ali spalno vrečo. Udeležencem priporočamo, da s seboj prinesejo čepke za ušesa in debelejše nogavice za meditativno hojo.

Kotizacija

Cena odmika je 70 € za člane in 85 € za nečlane Društva za razvijanje čuječnosti. Zajema stroške hrane in prenočišča. V primeru, da se odmika zaradi finančnih razlogov ne bi mogli udeležiti, lahko zaprosite za subvencionirano ceno. S prostovoljnimi prispevki lahko po koncu odmika podprete organizatorje.

Končni rok za prijavo je torek, 26. februar 2019. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom programa. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali 031 725 031.