0 All Booked All Booked All Booked 24224 Odmik za prakso čuječnosti | Online | Januar 2021 https://www.cujecnost.org/dogodek/odmik-za-prakso-cujecnosti-online-januar-2021/?event_date=2021-01-10&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-01-10

Odmik za prakso čuječnosti | Online | Januar 2021


  • Nedelja, 10. 1. 2021 Termin:
  • 10:00 Začetek:
  • 16:00 Konec:
  • 35 - 55 € Cena:
Prijava 2021-01-10 10:00 2021-01-10 16:00 Europe/Ljubljana Odmik za prakso čuječnosti | Online | Januar 2021 Zoom info@cujecnost.org

Ali se vam dan, posvečen meditaciji, tišini in kontemplaciji, sliši kot blagoslov in dobrodošla alternativa za nemir in zmedo tega obdobja? Če je tako, vas vabimo na enodnevni online odmik.

Sedaj, ko smo ujeti v kolektivno negotovost in tesnobo, je pomembno da poiščemo in se povežemo z notranjo modrostjo, pogumom in zaupanjem, ki so zmeraj prisotni. Najdimo svobodo in navdih, kjerkoli smo.

Biti prisoten tukaj in zdaj brez presojanja, zaznavati, namesto razglabljati, čutiti, namesto početi. Z zavedanjem se odpre nova dimenzija in potem jasno vidimo, kaj je pomembno za nas in po kateri poti želimo nadaljevati. V tem duhu bomo zaokrožili staro leto in novo leto začeti z več zavedanja in sočutja.

Za koga je odmik primeren?

Spletni odmik je primeren za vse, ki že imajo izkušnjo z meditacijo.

Termin

Srečanje bo potekalo v nedeljo, 10. januarja 2021, in sicer preko aplikacije Zoom. Dogodek bo trajal od 10. do 16. ure.

Program

Namen odmika je samostojna vadba v okolju skupine, ki podpira našo namero za razvijanje čuječnosti, in ki vabi k refleksiji in kontemplaciji.

Pričeli bomo z uvodnim krogom, v katerem se bomo na kratko predstavili in podelili svoje doživljanje. Odmik bo nato potekal po v naprej zastavljenem programu vodenih meditacij iz programa čuječnosti kot so Sedeča meditacija, Pregled telesa, Meditativna hoja in Meditativno gibanje. Del časa bo namenjen tudi meditaciji v tišini. Ob zaključku bo prostor za podelitev izkušnje v skupini (za tiste, ki bodo želeli).

Izvajalki programa sta učiteljici čuječnosti Breda Smej in Katarina Cerar Bajde.

Cena in prijava

Cenik
VrstaZnesekOpis
Cena z donacijo55 €

Z izbiro te cene boste omogočili udeležbo na programu še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo. V imenu tistih, ki bodo lahko koristili finančno pomoč, se vam zahvaljujemo za vašo radodarnost.

Standardna cena45 €

Standardna cena pokriva osnovne stroške za izvedbo tečaja. Prosimo vas, da izberete to ceno, če je to za vas mogoče.

Subvencionirana cena35 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Število mest, ki jih lahko ponudimo po tej ceni, je omejeno in odvisno od donacij, ki se zbirajo v Dobrodelnem skladu za psihosocialno podporo. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi. Ob prijavi bomo morda prosili za dokazilo (npr. potrdilo o prejemanju denarne socialne pomoči ali vašo obrazložitev), s katerim boste podprli vašo prošnjo po subvencionirani ceni.

Končni rok za prijavo je v soboto, 9. januarja 2021. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 3 dni pred začetkom programa. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, Društvo oziroma izvajalec zaračuna celotno kotizacijo. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali 069 955 754.

 

Izvajalka programa


Breda Smej

Izvajalka programa


Katarina Cerar Bajde