0 All Booked All Booked All Booked 24340 Odmik za prakso čuječnosti Online https://www.cujecnost.org/dogodek/odmik-za-prakso-cujecnosti-online/?event_date=2021-03-20&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-03-20

Odmik za prakso čuječnosti Online


  • Sobota, 20. marec 2021 Kdaj?
  • 9:30 Začetek:
  • 12:30 Konec:
  • 15 - 40 € Cena:
Prijava 2021-03-20 09:30 2021-03-20 12:30 Europe/Ljubljana Odmik za prakso čuječnosti Online Aplikacija Zoom info@cujecnost.org

Odhod na izlet, pohod v hribe, dolgotrajnejša športna rekreacija so aktivnosti, ki nam dajejo novo moč. Številne spremembe, ki ob tem nastajajo v organizmu ustvarjajo notranje pogoje, ki jih čutimo še nekaj dni in nas lahko postavijo na novo raven, iz katere delujemo: smo močnejši, bolj gibki in pogosto bolj zbrani in umirjeni. Na podoben način nam lahko dolgotrajnejša vadba formalnih praks čuječnosti spreminja vsakdanje življenje še nekaj časa po tem, ko smo jo opravili. Podarite si nekaj ur za poglabljanje prakse čuječnosti, za treniranje »samo biti«, za odkrivanje načinov prijaznosti do sebe in se pridružite triurnemu spletnemu odmiku Društva za razvijanje čuječnosti.

Odmik bo potekal preko aplikacije Zoom. V treh urah bomo s krajšim odmorom naredili nekaj daljših vaj čuječnosti, osnovno znanje praks čuječnosti je potrebno. Skupnost, ki se ustvarja preko spletne platforme je skupnost posameznikov, ki si želi ustvarjati kvalitetnejše življenje zase in za druge. S prisotnostjo v skupnem spletnem okolju si nudimo podporo pri uresničevanju dobrih želja.

Srečanje bo vodila učiteljica čuječnosti Katarina Cerar Bajde.

Za koga je odmik primeren?

Spletni odmik je primeren za vse, ki že imajo izkušnjo z meditacijo.

Termin

Srečanje bo potekalo v soboto, 20. marca 2021, in sicer preko aplikacije Zoom. Dogodek bo trajal od 9:30 do 12:30.

Cena in prijava

VrstaZnesekOpis
Standardna cena40 €

Znesek vključuje donacijo, ki omogoča subvencionirano udeležbo na programu še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo.

Osnovna cena25 €

Znesek pokriva osnovne stroške za izvedbo tečaja, kot so honorar učitelja čuječnosti ter materialni in administrativni stroški.

Subvencionirana cena15 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi.

Končni rok za prijavo je sobota, 13. marec 2021. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom programa. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, Društvo oziroma izvajalec zaračuna celotno kotizacijo. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali 069 955 754.

 

Izvajalka programa


Katarina Cerar Bajde