0 All Booked All Booked All Booked 22265 Nedeljska odprta skupina | Izola https://www.cujecnost.org/dogodek/odprta-skupina-izola/?event_date=2020-02-16&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-02-16

Nedeljska odprta skupina | Izola


  • 18:00 Začetek:
  • 20:00 Konec:
  • Brezplačno Cena:
Register 2020-02-16 18:00 2020-02-16 20:00 Europe/Ljubljana Nedeljska odprta skupina | Izola

Srečanja skupine Skupina za prakso čuječnosti je odprte narave. Obiskovanje odprte skupine nam omogoča, da se motiviramo pri redni praksi in meditiramo ne glede na trenutno počutje. Na skupini je dobrodošel vsak, ki že ima vzpostavljeno prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) ter želi soustvarjati okolje, ki podpira razvijanje čuječega zavedanja. Skupine so odprte tako za člane kot nečlane Društva za razvijanje čuječnosti. Vodijo jih prostovoljci, udeležba je brezplačna. Če bi bili radi obveščeni o prihodnjih srečanjih, se lahko prijavite na e-listo na tej povezavi. Potek srečanja Osrednji del srečanja sestavlja sklop vaj v obliki sedeče meditacije in meditativne hoje. Potek srečanja je sledeč: 20′ (sede) / 10′ (hoja) / 20′ (sede) / 10′ (hoja) / 20′ (sede) / 20′ (refleksija).  

Medgeneracijski center Izola, Livade 7A, Izola info@cujecnost.org

Srečanja skupine

Skupina za prakso čuječnosti je odprte narave. Obiskovanje odprte skupine nam omogoča, da se motiviramo pri redni praksi in meditiramo ne glede na trenutno počutje. Na skupini je dobrodošel vsak, ki že ima vzpostavljeno prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) ter želi soustvarjati okolje, ki podpira razvijanje čuječega zavedanja.

Skupine so odprte tako za člane kot nečlane Društva za razvijanje čuječnosti. Vodijo jih prostovoljci, udeležba je brezplačna.

Če bi bili radi obveščeni o prihodnjih srečanjih, se lahko prijavite na e-listo na tej povezavi.

Potek srečanja

Osrednji del srečanja sestavlja sklop vaj v obliki sedeče meditacije in meditativne hoje. Potek srečanja je sledeč: 20′ (sede) / 10′ (hoja) / 20′ (sede) / 10′ (hoja) / 20′ (sede) / 20′ (refleksija).