Tukan in zmaj

RAZPIS ZA MESTO KOREPETITORJA/ASISTENTA

Mešani pevski zbor Tukan in zmaj deluje od februarja 2022 in združuje 60 pevcev pod umetniškim vodstvom Žana Rojca. V sezoni 2024/25 želimo okrepiti proces dela in k sodelovanju povabiti 3 korepetitorje/ke oz. asistente/ke, katerih osrednja naloga bo vodenje sekcijskih vaj, v primeru dirigentove odsotnosti pa tudi vodenje skupnih vaj. Pevski zbor bo od septembra 2024 dalje sodeloval z vokalno pedagoginjo Tanjo Rupnik, s katero bodo imeli pevci dodatne vaje vokalne tehnike. Repertoar je raznolik – vključuje klasično glasbo, slovenske ljudske pesmi, pop žanr in sodobne zborovske skladbe.

Od kandidatov pričakujemo:

  • glasbeno izobrazbo (pevsko in klavirsko znanje);
  • pedagoške sposobnosti,
  • vodstvene in organizacijske sposobnosti pri delu z ljudmi,
  • zanesljivost in prilagodljivost,
  • sprotno in redno komunikacijo z dirigentom oz. s timom korepetitorjev v okviru priprav na delo s pevci (analiza partitur, vokalno-tehnična vprašanja, usklajevanje delovnih procesov …),
  • razpoložljivost ob torkih, od 18.15 do 20.15, na lokaciji OŠ Mirana Jarca (Ipavčeva ulica 1, Ljubljana), kjer potekajo redne vaje pevskega zbora, z začetkom od 10. septembra 2024 dalje. Po dogovoru tudi razpoložljivost 1 uro pred začetkom rednih vaj (ob 17.00) za timski sestanek.

Kandidatom ponujamo:

  • redno plačilo za opravljene ure v višini 20 €/h neto (pričakovana delovna obremenitev je od 1 do 2 uri na teden, v obdobju od septembra do marca predvidoma bolj redno, od marca do junija pa po potrebi),
  • pridobivanje izkušenj z vodenjem zbora in poučevanjem petja v skupnosti 60 pevcev,
  • možnost spremljanja vaj vokalne tehnike čez celo leto pod vodstvom Tanje Rupnik.

Prosimo, da prijavnico oddate na naslov zan.rojc@gmail.com, k njej pa priložite kratek življenjepis z opisom izkušenj na področju, ki je predmet razpisa. Na navedenem naslovu smo vam na voljo tudi za kakršnakoli vprašanja v zvezi z delovanjem pevskega zbora in razpisanim delovnim mestom.

Rok za prijavo je 1. avgust 2024. Ožji izbor kandidatov bomo povabili na razgovor, ki bo določen po dogovoru in bo potekal še pred iztekom avgusta 2024. Dobrodošli!

Prenesi razpis kot dokument v pdf-ju (klik).

Book your prijavnica