0 All Booked All Booked All Booked 3550 Odmik v polni tišini https://www.cujecnost.org/dogodek/odmik-v-polni-tisini-avgust-2022/?event_date=2022-08-12&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-08-12

Odmik v polni tišini

12. 08. 2022 Od 19:30 do 17:00
  • Črni vrh nad Idrijo Lokacija:
  • 7 ali 3 dni Trajanje:
  • 12. 8. 2022 Začetek:
  • 18. 8. / 14. 8. 2022 Konec:
  • 90 € - 270 € Cena:
Prijava 2022-08-12 19:30 2022-08-12 17:00 Europe/Ljubljana Odmik v polni tišini

Termin in lokacija Prihod je v petek ob 17:30, odhod v nedeljo ob 15:00 oz. v četrtek ob 15:00. Naslov lokacije odmika je Kanji Dol 4, 5274 Črni vrh nad Idrijo. Za koga je primeren? Odmik je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) in ocenjujejo, da ne potrebujejo dodatne podpore v obliki vodenih meditacij. Preberite več o odmikih > Dodatne informacije Prehrana bo vegetarijanska. Zanjo bo poskrbel ponudnik prenočišča. Razvrščeni bomo v 2- in 3-posteljne sobe. Udeleženci naj s seboj prinesejo posteljnino (spodnja rjuha, prevleka za odejo in blazino) ali spalno vrečo. Udeležencem priporočamo, da s seboj prinesejo čepke za ušesa. Tekom dneva bo na voljo individualni razbremenilni pogovor z voditeljem odmika. Kotizacija 7 dni 3 dni  Cena zajema vse stroške prehrane in bivanja. V primeru, da se odmika zaradi finančnih razlogov ne bi mogli udeležiti, lahko zaprosite za subvencionirano ceno. S prostovoljnimi prispevki lahko po koncu odmika podprete organizatorje. Več informacij o tem, kako se včlaniti v Društvo, najdete na tej povezavi. Končni rok za prijavo je petek, 5. avgust 2022. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 2. avgusta 2022. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali na telefonski številki 069 955 754.

Črni vrh nad Idrijo info@cujecnost.org

Vabilo

Čas, ko se umaknemo od kompleksnosti in nujnih opravkov vsakodnevnega življenja, nam omogoča, da resnično prisluhnemo svojemu telesu, srcu in umu. V tihem okolju in čuječni družbi lažje ostajamo prisotni s svojim doživljanjem, kot se odvija iz trenutka v trenutek. Pozornost se izostri, telo se umiri in um zbistri. S tem ustvarimo pogoje za jasno opazovanje in razumevanje svojega doživljanja. Ker ni aktivnosti, s katerimi bi se lahko skrili pred sabo, obstaja velika verjetnost, da se bomo po odmiku poznali bolje, kot pred njim.

Odmik v tišini je namenjen poglabljanju prakse čuječnosti in je primeren za vse, ki prakso že poznajo in izvajajo. Odmik bomo začeli z uvodnim krogom in končali s podeljevanjem izkušnje v zaključnem krogu. Program bo potekal po vnaprej pripravljenem urniku, brez vodenih meditacij in v polni tišini.

Od udeležencev se pričakuje, da upoštevajo pravila vedenja, ki med drugim vključujejo negovanje tišine celotni čas trajanja odmika. Število mest je omejeno na 12 oseb. Če bo prijavljenih več, kot je razpisanih mest, bomo upoštevali datum prijave.

Prijave za 3-dnevno bivanje bomo odprli zadnjih 10 dni pred odmikom, če bodo še prosta mesta. Prednost bodo namreč imeli tisti udeleženci, ki se bodo odločili za daljši termin.

Odmik bo organiziran in voden prostovoljno.

Termin in lokacija

7 dnipetek, 12. avgust – četrtek, 18. avgust 2022
3 dnipetek, 12. avgust – nedelja, 14. avgust 2022

Prihod je v petek ob 17:30, odhod v nedeljo ob 15:00 oz. v četrtek ob 15:00.

Naslov lokacije odmika je Kanji Dol 4, 5274 Črni vrh nad Idrijo.

Za koga je primeren?

Odmik je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi) in ocenjujejo, da ne potrebujejo dodatne podpore v obliki vodenih meditacij.

Preberite več o odmikih >

Dodatne informacije

Prehrana bo vegetarijanska. Zanjo bo poskrbel ponudnik prenočišča.

Razvrščeni bomo v 2- in 3-posteljne sobe. Udeleženci naj s seboj prinesejo posteljnino (spodnja rjuha, prevleka za odejo in blazino) ali spalno vrečo. Udeležencem priporočamo, da s seboj prinesejo čepke za ušesa.

Tekom dneva bo na voljo individualni razbremenilni pogovor z voditeljem odmika.

Kotizacija

7 dni

Cena za nečlane

270 €

Cena pokriva stroške organizacije in izvedbe prostovoljno organiziranega odmika in je namenjena osebam, ki niso člani Društva za razvijanje čuječnosti. Več o članstvu lahko preberete tukaj.

Cena za člane

230 €

Cena pokriva stroške organizacije in izvedbe prostovoljno organiziranega odmika in je namenjena članom Društva za razvijanje čuječnosti.

3 dni 

Cena za nečlane

105 €

Cena pokriva stroške organizacije in izvedbe prostovoljno organiziranega odmika in je namenjena osebam, ki niso člani Društva za razvijanje čuječnosti. Več o članstvu lahko preberete tukaj.

Cena za člane

90 €

Cena pokriva stroške organizacije in izvedbe prostovoljno organiziranega odmika in je namenjena članom Društva za razvijanje čuječnosti.

Cena zajema vse stroške prehrane in bivanja. V primeru, da se odmika zaradi finančnih razlogov ne bi mogli udeležiti, lahko zaprosite za subvencionirano ceno. S prostovoljnimi prispevki lahko po koncu odmika podprete organizatorje.

Več informacij o tem, kako se včlaniti v Društvo, najdete na tej povezavi.

Končni rok za prijavo je petek, 5. avgust 2022. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 2. avgusta 2022. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotna kotizacija. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali na telefonski številki 069 955 754.