Oddaja prostorov


V centru Ljubljane oddajamo prostore za izvajanje terapij, svetovanj, delavnic ali izobraževanj. Prostore lahko najamete samo za tisti čas, ko jih dejansko potrebujete ali za stalen najem. 

Sobe za najem se nahajajo v 2. nadstropju in so različnih velikosti. Primerne so za delo v paru ali v skupini in so namenjene mirnim dejavnostim. Prostori so svetli ter v celoti opremljeni, na voljo pa sta tudi kuhinja in kopalnica. Pozimi so sobe ogrevane, poleti pa klimatizirane.

Velika soba

Soba meri 25 m2 in udobno sprejme 10 do 15 oseb. Na razpolago so stoli ter meditacijske blazine. V sobi je tudi tabla. Primerna je tudi za izvajanje  individualnih terapij, saj sta na voljo dva fotelja. Cena najema velike sobe je 15 €/ uro.

 

Majhne sobe

Za oddajo so na voljo tri sobe, opremljene z udobnimi fotelji in pisarniško mizo. Primerne so za individualno, partnersko ali družinsko terapijo. Na voljo so igrače in drugi terapevtski pripomočki.


Parkiranje je možno na mestnih parkirnih mestih v neposredni bližini in stane 0,80 €/uro med 7. in 19. uro (brezplačno ob nedeljah, praznikih in soboto po 15. uri). Na voljo je tudi veliko Parkirišče Tivoli (0,60 € za prvi dve uri ter 0,60 € za vsako naslednjo uro) ali parkirna mesta v Rožni dolini (0,40€/uro, med 7. in 17. uro). Obe možnosti se nahajata 10 – 15 minut hoje stran skozi park Tivoli.

Stavba se nahaja v neposredni bližini postajališča mestnega avtobusnega prometa. V bližnji okolici je na voljo raznolika gostinska ponudba.

Za več informacij smo na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali na številki 069 955 754.

Book your prijavnica