Skrb za ranljive skupine

Z zbiranjem sredstev in prostovoljskim delom omogočamo programe psihosocialne podpore kar najširši populaciji. V ta namen smo ustanovili Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo, ki ga omogočajo donacije fizičnih oseb in podjetij.

Še posebno pozornost dajemo dvema ranljivima skupinama:

  • Osebam, obolelim za rakom v okviru programa ROZA, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje RS in vodi Europa Donna Slovenija, nudimo brezplačne 8-tedenske programe čuječnosti. Psihosocialna podpora je ob klasičnem zdravljenju raka še posebej pomembna, saj se bolniki pogosto soočajo s kronično utrujenostjo, bolečinami, motnjami spanja, strahom pred vrnitvijo bolezni, depresijo in tesnobo. Več o projektu 
  • Osebam z nižjim dohodkom omogočamo udeležbo na programih po subvencionirani ceni ali brezplačno. Želimo si, da bi bila praksa čuječnosti dostopna vsem, ne glede na osebni dohodek. Vse cene programov, ki jih izvajamo za splošno populacijo, so prilagodljive glede na finančne zmožnosti posameznika.

Poročilo o prostovoljstvu in dobrodelnosti 2015-2018

Pravilnik o Dobrodelnem skladu za psihosocialno podporo

Pomagajte nam uresničevati dobrodelnost

Delovanje Društva podpirajo donatorji, kot ste vi. Podprete nas lahko v obliki enkratnega zneska ali z namenitvijo dela dohodnine. Sledite spodnji povezavi za več informacij o možnostih donacije.

Več o donacijah

 

Book your prijavnica