Mentorstvo pri praksi čuječnosti


Učitelji čuječnosti ponujamo tudi individualno mentorstvo, ki je lahko v podporo pri razvijanju čuječnosti v življenju. Mentorstvo pri praksi čuječnosti je usmerjeno k vprašanjem motivacije za prakso, vnašanju čuječnosti v vsakdan in vzpostavljanju redne prakse, razvijanju sočutja do sebe in drugih, ozaveščanju lastnega razumevanja sveta, raziskovanju ovir in razvijanju lastnih potencialov. Namenjeno je posameznikom, ki so zaključili katerega od temeljnih programov (skupinski ali individualni) in že poznajo osnove prakse čuječnosti.

Mentor uporablja različne pristope, ki so prilagojene potrebam, tempu in ciljem klienta. Predlaga lahko nove prakse ali s klientom raziskuje uporabna znanja iz različnih kontemplativnih tradicij in kognitivne znanosti. Klientu daje povratne informacije glede na zaznane spremembe in mu v raziskovalnem dialogu omogoča samospoznavanje.

Za dodatne informacije in seznam učiteljev čuječnosti, ki ponujajo mentorstvo, pišite na info@cujecnost.org.

Več o čuječnosti

Cenik

VrstaEnojna ura (60 min)Dvojna ura (90 min)Opis
Cena z donacijo70 €100 €

Z izbiro te cene boste omogočili mentorstvo še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v sklad za subvencioniranje udeležbe na programih čuječnosti. V imenu tistih, ki bodo lahko koristili finančno pomoč, se vam zahvaljujemo za vašo radodarnost.

Standardna cena50 €70 €

Prosimo vas, da izberete to ceno, če je to za vas mogoče.

Subvencionirana cenapo dogovorupo dogovoru

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Število mest, ki jih lahko ponudimo po tej ceni, je omejeno in odvisno od donacij, ki se zbirajo v Dobrodelnem skladu za psihosocialno podporo. Prosimo, stopite v stik z nami za dodatne informacije. Ob prijavi bomo morda prosili za dokazilo (npr. potrdilo o prejemanju denarne socialne pomoči ali vašo obrazložitev), s katerim boste podprli vašo prošnjo po subvencionirani ceni.

Book your prijavnica