0 All Booked All Booked All Booked 24224 Dan čuječnosti | Katarina Cerar Bajde https://www.cujecnost.org/dogodek/dan-cujecnosti-februar-2022/?event_date=2022-02-12&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-02-12

Dan čuječnosti | Katarina Cerar Bajde

12. 02. 2022 Od 10:00 do 14:00
  • Aplikacija Zoom Lokacija:
  • Sobota, 12. 2. 2022 Termin:
  • 09:00 Začetek:
  • 13:00 Konec:
  • 15 € - 40 € Cena:
Prijava 2022-02-12 10:00 2022-02-12 14:00 Europe/Ljubljana Dan čuječnosti | Katarina Cerar Bajde Aplikacija Zoom info@cujecnost.org

Ali se vam nekaj ur, posvečenih meditaciji, tišini in kontemplaciji, sliši kot blagoslov in dobrodošla alternativa vsakodnevnim obveznostim in delovanju po avtomatskem pilotu?

Če je tako, vas vabimo, da se povežemo z notranjo modrostjo, pogumom in zaupanjem, ki so zmeraj prisotni ter najdemo svobodo in navdih, kjerkoli smo.

Biti prisoten tukaj in zdaj, brez presojanja. Zaznavati, namesto razglabljati. Čutiti, namesto početi. Z zavedanjem se odpre nova dimenzija in potem jasno vidimo, kaj je pomembno za nas in po kateri poti želimo nadaljevati.

Za koga je dogodek primeren?

Dan čuječnosti je primeren za vse, ki že poznajo in izvajajo prakso čuječnosti (uvodni program čuječnosti, Vipassana, praksa zen in drugi budistični pristopi).

Termin

Srečanje bo potekalo v soboto, 12. februarja 2022 preko aplikacije Zoom. Dogodek bo trajal od 9. do 13. ure.

Program

Namen dogodka je samostojna vadba v okolju skupine, ki podpira našo namero za razvijanje čuječnosti, in ki vabi k refleksiji in kontemplaciji.

Pričeli bomo z uvodnim krogom, v katerem se bomo na kratko predstavili in podelili svoje doživljanje. Srečanje bo nato potekalo po v naprej zastavljenem programu vodenih meditacij iz programa čuječnosti kot so sedeča meditacija, pregled telesa, meditativna hoja in meditativno gibanje. Del časa bo namenjen tudi meditaciji v tišini. Ob zaključku bo prostor za podelitev izkušnje v skupini (za tiste, ki bodo želeli).

Srečanje bo vodila Katarina Cerar Bajde, učiteljica čuječnosti.

Cena in prijava

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, zato vas vabimo, da višino kotizacije izberete glede na svoje finančne zmožnosti. Prava cena je tista, katero boste izbrali sami.

VrstaZnesekOpis
Cena z donacijo40 €

Z izbiro te cene boste omogočili udeležbo na programu še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo. V imenu tistih, ki bodo lahko koristili finančno pomoč, se vam zahvaljujemo za vašo radodarnost.

Standardna cena25 €

Standardna cena pokriva osnovne stroške za izvedbo tečaja.

Subvencionirana cena15 €

Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Prilagodljivo višino kotizacije omogoča Sklad za psihosocialno podporo. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi.

V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom dogodka. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi dogodka iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, Društvo oziroma izvajalec zaračuna celotno kotizacijo. V primeru odpovedi iz naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali 069 955 754.

Izvajalka programa


Katarina Cerar Bajde