0 All Booked All Booked All Booked 24340 Odmik za prakso čuječnosti Online https://www.cujecnost.org/dogodek/odmik-za-prakso-cujecnosti-online/?event_date=2021-06-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-06-05

Odmik za prakso čuječnosti Online


  • Sobota, 5. junij 2021 Kdaj?
  • 9:00 Začetek:
  • 13:00 Konec:
  • 15 - 40 € Cena:
Prijava 2021-06-05 09:00 2021-06-05 13:00 Europe/Ljubljana Odmik za prakso čuječnosti Online Aplikacija Zoom info@cujecnost.org

Meditacija kot jo prakticiramo v čuječnosti, je vaja v zavedanju in sprejemanju.

Zavedanje se začne s pozornostjo na telesne zaznave, na čustva, na stanje uma; s pozornostjo na zgodbe, katere si pripovedujemo; s pozornostjo na interpretacije in pričakovanja.

Medtem ko v vsakodnevnem življenju prevladuje reaktivnost in nenehna težnja po spremembi, se v meditaciji povabimo, da nekoliko dlje ostanemo v zaznavanju tega, kar je že prisotno v nas in okoli nas, brez da bi to takoj želeli spremeniti. Z radovednostjo in nežnostjo opazujemo, kako se nam v danem trenutku svet v nas in okoli nas odpira in kako se nam predstavlja. Smo z vsem, kar je. 

Program

Vabimo vas na 4-urni odmik preko spleta, kjer se bomo posvetili različnim meditacijam iz programa čuječnosti, prostor pa bo tudi za daljša obdobja tišine. V ponavljajočem ritmu bomo izvajali vodeno meditacijo, čuječo hojo in meditacijo v tišini. 

Srečanje bo vodila Breda Smej, učiteljica čuječnosti.

Za koga je odmik primeren?

Spletni odmik je primeren za vse, ki že imajo izkušnjo z meditacijo.

Termin

Srečanje bo potekalo v soboto, 5. junija 2021 od 9. do 13. ure, in sicer preko aplikacije Zoom.

Cena in prijava

VrstaZnesekOpis
Standardna cena40 €

Znesek vključuje donacijo, ki omogoča subvencionirano udeležbo na programu še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo.

Osnovna cena25 €

Znesek pokriva osnovne stroške za izvedbo tečaja, kot so honorar učitelja čuječnosti ter materialni in administrativni stroški.

Subvencionirana cena15 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena študentom, upokojencem, nezaposlenim in ostalim, ki se programa sicer ne bi mogli udeležiti iz finančnih razlogov. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi.

Končni rok za prijavo je petek, 4. junij 2021. V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred začetkom programa. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi programa iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, Društvo oziroma izvajalec zaračuna celotno kotizacijo. V primeru odpovedi z naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi programa.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu info@cujecnost.org ali 069 955 754.

Izvajalka programa


Breda Smej