kreativna terapevtka, učiteljica čuječnosti

Moje ime je Breda Smej in sem učiteljica čuječnosti. V zimskih mesecih me lahko najdete na Nizozemskem, v poletnih mesecih živim in se udejstvujem v Sloveniji.

Program čuječnosti mi je omogočil, da sama izkusim, kako se lahko moj vedno aktiven in zaskrbljen um upočasni in umiri in kako to vodi k več jasnosti, zadovoljstva in k bolj polnemu življenju. Ta izkušnja mi dovoljuje da vam med programom stojim ob strani in ustvarim odprto in varno vzdušje, v katerem je mogoč osebni razvoj dopuščanja, doživljanja in spremembe. Programi, ki jih vodim so individualni ali skupinski. Sledite jim lahko v živo ali preko spleta.  Pri svojem delu učitelja čuječnosti združujem moč čuječnosti z dolgoletnimi izkušnjami na področju socialnega dela, svetovanja in umetnostne terapije (Center za pomoč žrtvam družinskega nasilja, Groningen, Nizozemska) ter vodenja programov sproščanja in obvladovanja stresa. Sem certificirana učiteljica čuječnosti (VMBN, Nizozemska) in član Društva za
razvijanje čuječnosti.

Veselim se srečanja z vami na naslednjem programu ali odmiku.

 

Reference: učiteljica čuječnosti, umetnostna terapevtka

– Uvodni program čuječnosti | MBCT/MBSR program for mental health workers  LENTIS, Center of integrated psychiatry, E.v/Brink en F.Koster (2014)
– Uvodni tečaj  Vipassana | Fundacija Vipassana, Groningen (2014)
– Mindfulness based compassionate living, MBCL program for mental health workers,  LENTIS, Center of integrated psychiatry , E.v/Brink and F.Koster (2015)
– Temeljno izobraževanje za učitelje čuječnosti, MBSR | CVM Amsterdam (R.Brandsma, K. Rekveld, Mila de Kooning  (2015)
– Napredno izobraževanje za učitelje čuječnosti, MBSR (R.Brandsma, K. Rekveld, Mila de Kooning, Thorsten Barnhoffer (2016-2017)
– član Nizozemske federacije učiteljev čuječnosti, VMBN (jan 2018 do sedaj)
– MBCL | E.Van den Brink, Ljubljana (maj 2019)
– Yin Yoga | 50 urno online izobraževanje (2020)
– Workplace Mindfulness | 2-dnevno specialistično izobraževanje za učitelje čuječnosti, See True v sodelovanju z  Oxford Mindfulness Centre (OMC), M.Grazier (2021)
– Metakognitivna terapija | 2-dnevno specialistično izobraževanje, Stresswise Academy, Bettine Schreuders (2021)
– Temeljno izobraževanje ACT training and coaching | See True/ I AM (2022).