0 All Booked All Booked All Booked 25798 Srečanje v tišini – čas zame | Anja Ćorić https://www.cujecnost.org/dogodek/srecanje-v-tisini/?event_date=2022-12-03&reg=1 https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-12-03

Srečanje v tišini – čas zame | Anja Ćorić

03. 12. 2022 Od 09:30 do 12:00
  • Aplikacija Zoom Lokacija:
  • Sobota, 3. 12. 2022 Termin:
  • 8:30 - 12:00 Trajanje:
  • 15 € / 30 € / 45 € Cena:
Prijava 2022-12-03 09:30 2022-12-03 12:00 Europe/Ljubljana Srečanje v tišini – čas zame | Anja Ćorić Aplikacija Zoom info@cujecnost.org

 

Vabilo in opis

Prijazno vabljeni na sobotno dopoldansko srečanje v tišini, ki bo potekalo online na platformi Zoom. Namen srečanja je samostojna vadba čuječnosti doma v podpornem online okolju skupine. Pričeli bomo s kratkim uvodnim krogom, se predstavili in oblikovali namero za srečanje. Nato bomo pričeli z obdobjem tišine.
Srečanje bo potekalo po vnaprej zastavljenem programu vodenih meditacij iz programa čuječnosti kot so sedeča meditacija, pregled telesa, meditativna hoja in meditativno gibanje. Del časa bo namenjen tudi meditaciji v tišini, vmes bo polurni odmor za čuječo malico ali kratek sprehod. Ob zaključku bo prostor za podelitev izkušnje v skupini (za tiste, ki bodo želeli).

Za koga je srečanje primerno?

Dobrodošli vsi, ki čuječnost (ali sorodne prakse) poznate in bi želeli svojo prakso obnoviti, poglobiti ali pa si preprosto vzeti nekaj časa zase, za meditacijo in refleksijo.

Izvajalka

Srečanje bo vodila Anja Ćorić, učiteljica čuječnosti v izobraževanju.

“Ustaviti se, vzeti si čas zase, za meditacijo, je zame darilo. Darilo sebi, da mi nekaj trenutkov ni potrebno nikamor iti, nič storiti in nič doseči. Lahko samo sem, v tem trenutku in s tem dihom… To je čas, ko se moj živčni sistem umirja, telo prizemlji in občutki izostrijo. Pozornost nase in zase mi nudi izhodišče, da prepoznavam kaj se dogaja v danem trenutku in tudi možnost za ljubeče in neobsojajoče sprejemanje sebe – takšno kot sem, tukaj, kjer sem. Vabljeni, da se mi pridružite na srečanju in darilo tišine podarite tudi sebi.”

Termin

Srečanje bo potekalo v soboto, 3. decembra 2022 od 8:30 do 12:00 preko aplikacije Zoom.

Cenik

Informacije o ceni lahko najdete spodaj, a naj finančne omejitve ne bodo razlog za neudeležbo. Pišite nam na info@cujecnost.org in našli bomo način.

VrstaZnesekOpis
Standardna cena45 €

Znesek vključuje donacijo, ki omogoča subvencionirano udeležbo na dogodku še nekomu, ki si tega sicer ne bi mogel privoščiti. Dodatna sredstva gredo neposredno v Dobrodelni sklad za psihosocialno podporo.

Osnovna cena 30 €

Znesek pokriva osnovne stroške za izvedbo dogodka, kot so honorar učitelja čuječnosti ter administrativni stroški.

Subvencionirana cena15 €

Naša želja je, da omogočamo programe čuječnosti vsem, ne glede na njihov osebni dohodek. Subvencionirana cena je namenjena vsem, ki se srečanju ne bi mogli pridružiti iz finančnih razlogov. Prosimo, stopite v stik z nami, če bi želeli višino subvencionirane cene dodatno prilagoditi.

V primeru vaše odpovedi bomo upoštevali samo pisne odjave, ki bodo prispele na naslov info@cujecnost.org do vključno 10 dni pred srečanjem. Pri kasnejši odjavi, neudeležbi iz kakršnegakoli razloga ali v primeru, da odjava ni bila pisno poslana, se zaračuna celotni znesek. V primeru odpovedi iz naše strani vam kotizacijo povrnemo v celoti. Pridržujemo si pravico do spremembe ali odpovedi dogodka.

Za morebitna vprašanja ali dvome se lahko brez zadržkov obrnete na izvajalko: anja.coric@cujecnost.org.

Izvajalka programa


Anja Ćorić